Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Документація

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок

НАССР

Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", ст. 20, 21

Закон України

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 року № 590 - "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)"

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
Про внесення змін до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Корисні посилання