Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

«Спільно до навчання», за ініціативою ЮНІСЕФ

«Школа в коробці»

Напередодні навчального року директор гімназії Юлія ГУМЕНЮК подала заявку на участь закладу в кампанії «Спільно до навчання», що ініційована ЮНІСЕФ (Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй).

Дана ініціатива надавала можливість забезпечити безпеку освітнього простору, зокрема облаштування бомбосховищ, активності в укриттях, інструкції для вчителів і навчання з мінної безпеки, а також забезпечення шкільним приладдям для офлайн навчання.

Від організації UNICEF КЗ «Лаврівська гімназія» отримав подарунок за проєктом "Школа в коробці" - набори канцелярського приладдя для різних вікових груп дітей та різних предметів. Яскраві зошити, ручки, олівці, фарби, набори для геометрії, лінійки, ножиці, кольоровий папір, повітряна куля-карта світу і багато іншого стануть в нагоді учням в різних освітніх ситуаціях під час заходів.

Також набір містить матеріали для забезпечення навчання дітей з ООП. Ми, безумовно, вдячні благодійнику за подарунок і підтримку української освіти у складні часи.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання