Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Відкрито класи пожежної безпеки для занять з дітьми на базі навчальних закладів громади

Створено класи пожежної безпеки для занять з дітьми на базі КЗ "Ліцей № 1 смт. Стрижавка", КЗ "Пеньківський ліцей" та КЗ " Сосонський ліцей".

За активного сприяння керівника відділу освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світлани Томусяк та керівників закладів освіти створено класи безпеки. З метою доведення до дітей основних вимог пожежної безпеки представниками ДСНС України у Вінницькій області з 1 вересня 2022 року на базі цих класів планується проведення бесід, інструктажів, занять щодо інформування про пожежну небезпеку з урахуванням сезонності.

Представниками ДСНС України у Вінницькій області надано методичну допомогу та наочну агітацію для доведення до дітей основних вимог пожежної безпеки, керівниками закладів освіти змонтовано відеоролики з демонстрацією пожеж та їх наслідків для засвоєння матеріалу дітьми. Також в наявності методичні рекомендації щодо організації проведення уроків з безпеки життєдіяльності, в тому числі з пожежної безпеки.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання