Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

З Днем знань!

Знову в умовах воєнного стану та з обмеженням урочистостей більше двох тисяч наших дітей розпочинають новий навчальний рік.

Але збереження позитивного настрою, підтримка учнів і вчителів та створення сприятливої атмосфери вкрай важливі першого вересня.

Свій перший урок у Стрижавській громаді цього року відвідають 189 хлопчиків і дівчаток. І це особлива мить для них навіть в умовах викликів. Бо ж саме навчання допомагатиме втілювати їм маленькі мрії, спрямує на відчуття надії, формуватиме такі важливі риси патріотизму.

.

Щоб навчання було максимально якісним, наші заклади середньої освіти тепер мають програмне забезпечення – «Електронний засіб навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент для 1, 5 класів НУШ «КМ MEDIA ED PROFI». Продукт має гриф Міністерства освіти і науки України. 9 перших класів та 11 п’ятих класів нашої громади зможуть скористатися новими можливостями!

Вчителі матимуть лаконічні методичні рекомендації, щоб доречно використовувати навчально-дидактичний мультимедійний матеріал. Це є ефективним засобом навчання в традиційній та дистанційній освіті.

Відеосюжети для уроків створені відповідно до програм предметів, які викладаються у 1-х та 5-х класах: математика, українська мова, українська література, зарубіжна література, вступ до історії України та громадянська освіта, здоров’я, безпека та добробут та пізнаємо природу. Цікавого досвіду вчителям і дітям у новому навчальному роцi

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання