Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

ВРУЧЕННЯ СВІДОЦТВ ВИПУСКНИКАМ КУ "СТРИЖАВСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА"

14 червня 2022 року в КУ "Стрижавська дитяча музична школа" відбулося урочисте вручення свідоцтв випускникам 2022 року Цього року школа випустила 11 учнів:

Гілевич Іван (баян);

Голензовська Анастасія (бандура);

Людкевич Анастасія (гітара);

Палазюк Тетяна (гітара);

Gоліщук Іван (гітара);

Резидент Артем (гітара);

Самчук Поліна (бандура);

Севастьянова Софія (скрипка);

Хотонюк Михайло (сопілка);

Чеховська Вероніка (скрипка);

Шевчук Крістіна (фортепіано).

Випускний в музичній школі не міг бути без музики. Тому викладачі, в подарунок для своїх учнів та їх батьків, підготували декілька яскравих номерів. Після виступів, директор КУ "Стрижавська дитяча музична школа" Дзипетрук Тетяна Григорівна вручила кожному з випускників: свідоцтво про закінчення школи, подяку за участь в творчому житті школи та віньєтку.

Привітати випускників з вдалим завершенням школи з побажаннями в майбутньому лише найкращих звершень та успіхів завітали голова Стрижавської селищної ради - Демченко Михайло Іванович, начальник відділу освіти сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму - Томусяк Світлана Михайлівна, директор КЗ "Центр розвитку культури і дозвілля" - Романенко Альона Володимирівна.

Завершили захід батьки випускників із своїм вітальним словом. Вони подякували викладачам за важку працю, терпіння та найкращі роки, пов'язані з музикою.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання