Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Всеукраїнський День дошкілля

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

Офіційно днем усіх педагогів вважають День працівників освіти. Та працівники дошкілля послідовно обстоюють своє, окреме, свято.

Історія святкування розпочалася з 5 листопада 2010 року. Цього дня відбувся І Всеукраїнський з’їзд педагогічних працівників дошкільної за участю понад 1250 працівників дошкільної освіти з усіх регіонів України.

У 2016 році Асоціація працівників дошкільної освіти ініціювала, а МОН розробило проект Указу Президента України «Про Всеукраїнський День дошкілля». У проекті датою відзначення обрали 27 вересня, а за традицією дошкільників вітають у останню неділю вересня.

У п’ятницю, 23 вересня 2022 року, відбудеться урочисте онлайн-святкування Всеукраїнського дня дошкілля. Захід відбудеться з метою популяризації дошкільної освіти та відзначення найкращих її представників.

Початок о 10:00.

Дивіться трансляцію на ютуб-каналі МОН, а також на фейсбук-сторінках МОН, ДУ «Український інститут розвитку освіти» та ТОВ «Ранок». 23 ВЕРЕСНЯ – ОНЛАЙН-СВЯТКУВАННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ДОШКІЛЛЯ

Щиро вітаємо усіх дошкільників із професійним святом!

Бажаємо міцного здоров’я, успішного втілення усіх творчих ініціатив та пошанування праці державою та суспільством.

Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. А життя буде сповнене незгасимою енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплом рідних.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання