Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Відбувся ІІІ етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта»

08 лютого 2023 року на базі комунального закладу «Вінницький ліцей №16» відбувся ІІІ етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта».

На основі рейтингу, укладеного за кількістю балів, одержаних під час випробування «Урок», ІІ місце у ІІІ етапі першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта» отримала, вчителька початкових класів комунального закладу «Лаврівська гімназія Вінницького району Вінницької області»

Воронюк Анжела Сергіївна
(фото взяте з сторінки facebook Анжали Воронюк)
3 учасниці, визначені на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань ІІ етапу, змагалися у конкурсному випробуванні «Урок».

Клас і тему уроку було визначено окремо для кожної конкурсантки шляхом жеребкування. Завершальне випробування першого туру конкурсу засвідчило високий рівень педагогічної майстерності та професійних якостей учителів, предметно-методичну компетентність, творчий підхід, спрямованість на формування предметних та ключових компетентностей школярів.

Вітаємо з перемогою!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання