Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Відбувся ІІІ етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура»

27 лютого 2023 року на базі комунального закладу «Вінницький фізико- математичний ліцей №17» у дистанційній формі відбувся ІІІ етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура».

Три конкурсанти, визначені на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань ІІ етапу, змагалися у конкурсному випробуванні «Урок».

Клас і тему уроку було обрано окремо для кожного учасника конкурсу шляхом жеребкування. Випробування дало можливість конкурсантам продемонструвати педагогічну майстерність, практичні уміння та навички володіння програмним матеріалом предмета «Фізична культура», предметно-методичну компетентність, творчий підхід, спрямованість на формування цілісності знань, предметних та ключових компетентностей, цінностей і ставлень.

На основі рейтингу, укладеного за кількістю балів, одержаних у випробуванні «Урок», ІІ місце у ІІІ етапі першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура» здобув Шевчук Руслан Дмитрович - вчитель фізичної культури комунального закладу «Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області».

Вітаємо з перемогою!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання