Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Гімназіада з волейболу серед учнів Стрижавської громади

18 лютого відбулися змагання з волейболу в рамках проведення Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Срижавської територіальної громади

На базі КЗ «Ліцей №2 смт Стрижавка» за перемогу змагалися команди юнаків з Стрижавського ліцею №1 та №2, Сосонського, Пеньківського та Мізяківсько-Хутірського ліцеїв.

Паралельно у спортивному залі на базі КЗ «Сосонський ліцей» у протистоянні зійшлися команди дівчат з Стрижавського ліцею №1 та №2, Сосонського та Пеньківського ліцеїв.

Привітати учасників змагань завітали голова Стрижавськогої територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму селищної ради Світлана Томусяк та директор КЗ «ДЮСШ «Десна» Срижавської селищної ради Андрій Заводян.

У тривалій та наполегливій боротьбі серед команд хлопців перемогу здобули учні Срижавського ліцею №1, ІІ місце – Пеньківський ліцей, ІІІ місце – Стрижавський ліцей №1.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся селищний голова Михайло Демченко: «Волейбол – комбінаційний вид спорту, де кожен гравець відповідає за свою частину майданчика. І від спритності, реакції і злагодженості команди залежить успіх! Приємно бачити в спортивному залі не тільки хлопців, але й дівчат, які пропагують здоровий спосіб життя. Бажаю усім захоплюючої гри, корисного досвіду та перемоги найсильнішим».

Команди дівчат між собою розділили місця так:

І місце – Сосонський ліцей;

ІІ місце - Стрижавський ліцей №2;

ІІІ місце - Стрижавський ліцей №1.

Вітаємо талановитих спортсменів із черговими здобуткам. Бажаємо нашим волейбольним командам зайняти першу сходинку в районних змаганнях, які відбудуться 24 лютого на базі наших закладів освіти.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання