Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Зіркова мрія - 2023!

27 січня 2023 року на базі КЗ «Ліцей №2 смт.Стрижавка», з метою виявлення талановитої молоді, розвитку її природних здібностей та умінь, збереження й популяризації духовних надбань українського народу, зокрема кращих зразків пісенної та поетичної творчості, в рамках обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2023» відбувся конкурс солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2023» серед здобувачів освіти Стрижавської селищної ради. Враховуючи реалії сьогодення, захід проводився в дистанційному форматі. Конкурс проводився у номінаціях «Вокал» та «Художнє читання», за трьома віковими категоріями: молодша (1– 5 класи); середня (6 – 9 класи);старша (10 – 11 класи). У номінації «Вокал» взяли участь 7 учасників, у номінації «Художнє читання» - 13. За спільним рішенням оргкомітету та журі переможцями відбіркового етапу стали:

  • у номінації «Вокал»: Солоненко Злата, учениця 2 класу КЗ «Ліцей №2 смт. Стрижавка» з піснею «Будь ласка, відпустіть на Паску» та Лендя Віліна, учениця 8 класу Мізяківсько-Хутірський ліцей» з композицією «Ти донечко, ти Уляночко»;
  • у номінації «Художнє читання»: учень 7 класу Романенко Іван з поезією "А я цю Землю над усе люблю" та Пасека Вікторія, учениця 11 класу КЗ «Ліцей №1 смт.Стрижавка» з віршем «Написала б…». Тож бажаємо нашим переможцям гідно представити нашу громаду на обласному етапі «Зіркової мрії»! З виступами усіх учасників конкурсу можна познайомитись на офіційних сайтах закладів освіти та їх сторінках на Facebook.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання