Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C

Зі Святом Великодня!

Шановні колеги!


Прийміть вітання з одним із найголовніших християнських свят - зі Світлим Великоднем! В це чудове свято бажаю Вам йти по життю з доброю мрією, високими прагненнями, щирою надією, міцною вірою і великою любов’ю. Нехай ніжний аромат здобних пасок, яскраві фарби яєць, дзвінкий сміх і світлі посмішки близьких наповнять цей день справжнім дивом і прекрасним настроєм. Нехай Боже благословення буде запорукою миру та спокою на нашій землі!

Проведіть це свято з чистими і правильними думками в колі рідних і близьких. Нехай воно принесе з собою радість, благодать, везіння і здоров’я. Нехай у цей святий день Ваше серце буде відкрите Богу, нехай прийдуть у Вашу душу гармонія і тепло.

Бажаю, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував Вас і Ваші родини, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України. Нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на Вашому життєвому шляху. Христос Воскрес!

З повагою начальник відділу освіти,сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Світлана Томусяк

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання