Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Metod.ob.

Міжшкільні методичні комісії

Згідно наказу відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради від 01.04.2021р. № 36 “Про організацію методичної роботи з педагогічними кадрами у 2020-2021 н. р.» та з метою подальшого удосконалення методичної роботи, професійної компетентності педагогічних працівників, забезпечення комплексного методичного супроводу викладання предметів, вивчення, узагальнення та поширення кращого досвіду, а також підвищення ефективності освітнього процесу за напрямками роботи у квітні 2021р. було створено одинадцять міжшкільних методичних комісій.

Своє перше організаційне засіднння вже провели методичні комісії вчителів трудового навчання, фізичної культури, хімії, іноземних мов, початкових класів, естетичного циклу та історії.

Під час роботи комісій керівники ММК ознайомили педагогічних працівників з Положенням про міжшкільні методичні комісії, з правами та обов’язками членів ММК, затвердили план роботи, день тижня для роботи кожного ММК, провели вхідне анкетування та обрали тему, над якою працюватимуть, а також поділилися досвідом щодо організації освітнього процесу із застосуванням інформаційних технологій.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання