Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

31 січня 2023 року відбулася нарада керівників закладів освіти Стрижавської селищної ради, в якій взяли участь Косач Інна Ярославівна – начальник відділу моніторингу, позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області, Соловей Валентина Карлівна – заступник начальника відділу моніторингу, позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області та працівники відділу освіти, cім’ї, молоді, спорту, культури та туризму.

Нараду проводила начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Світлана Томусяк. На порядку денному обговорювалися питання:

  • Про особливості розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти та проведення самооцінювання
  • Про хід проведення ІІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад
  • Про хід атестації педагогічних працівників у 2022-2023 н.р.
  • Про роботу щодо оформлення та видачі документів про освіту випускникам 2022-2023 н.р. та роботу в системі ЄДЕБО
  • Про особливості проведення курсової перепідготовки у 2023 році
  • Про особливості розподілу освітньої субвенції на 2023 рік та роботу в системі АІКОМ
  • Про хід проведення І та ІІ етапів першого туру всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2023»
  • Про підсумки проведення ІІ етапу конкурсу солістів- вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2023».
  • Про порядок розслідування нещасних випадків, що сталися із здобувачами освіти під час освітнього процесу.

Під час зустрічі працівники управління Державної служби якості освіти надали методичні рекомендації щодо особливостей розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти та проведення самооцінювання.

Олена Кугай, головний спеціаліст відділу, довела до відома результати олімпіад ІІІ етапу, які вже відбулися, та успіхи вчителів нашої громади на конкурсі «Вчитель року-2023». Наголосила, що цьогоріч з освітньої субвенції не будуть виділятися кошти на години варіативної частини та години за індивідуальне навчання. Для злагодженої роботи та достовірності інформації, необхідно раз на два тижні звіряти дані в системі ЄДЕБО. Циба Л.А., провідний спеціаліст відділу, проінформувала про результати проведення конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2023». Зазначила про якісну підготовку учасників до вищезазначеного конкурсу. Проінформувала про необхідність дотримання положення про порядок розслідування нещасних випадків, що сталися зі здобувачами освіти під час освітнього процесу (Наказ МОН від 16.05.2019 №659).

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання