Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

11 квітня 2023 року відбулася нарада керівників закладів освіти Стрижавської селищної ради, в якій взяли участь працівники відділу освіти, cім’ї, молоді, спорту, культури та туризму. Нараду проводила начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Світлана Томусяк. На порядку денному обговорювалися питання:

  • Про підсумки атестації керівників та педагогічних працівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти
  • Щодо внесення змін у штатні розписи закладів освіти за результатами атестації
  • Про вибір та замовлення підручників для учнів 10 класів
  • Про організоване завершення 2022 – 2023 н.р. та видачу документів про освіту
  • Про відпустки педагогічних працівників та керівників закладів освіти
  • Про індивідуальний план соціального захисту дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.
  • Про роботу ДЮРП, класів безпеки. Олена Кугай, головний спеціаліст відділу, проінформувала про підсумки атестації керівників та педагогічних працівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Надала інструктивно-методичні рекомендації щодо вибору та замовлення підручників для учнів 10 класів. Проінформувала про дати завершення навчального року, видачі документів та орієнтовні терміни надання педагогічним працівникам та керівникам щорічних відпусток. Бедрак І.М., директор КЗ «ЦФГО», роз’яснила питання щодо внесення змін у штатні розписи закладів освіти за результатами атестації. Любов Циба, провідний спеціаліст відділу, проінформувала про особливості роботи створених ДЮРП та класів безпеки. Надала рекомендації щодо складання індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання