Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Ob1

Об’їзд закладів освіти Стрижавської територіальної громади

25 серпня відбувся об’їзд закладів освіти Стрижавської територіальної громади  щодо готовності до нового навчального року.  В об’їзді взяли участь Томусяк С.М., Лендя С.В., Кугай О.М., Циба Л.А., Збавитель Н.І., П’ятак М.М., представник ВРУ Головного управління Держпродспоживслуби Іванчикова М.А.

Ob2

У кожному закладі освіти відчувалася оригінальність, власне бачення в оформленні класних кімнат, коридорів, шкільного подвір’я. Жоден працівник школи від директора до обслуговуючого персоналу не залишився байдужим до підготовки закладу до освітнього процесу в новому навчальному році.

Ob3 Ob4 Ob5 Ob6 Ob7

Крім того, для покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти, відділом освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму закуплено сучасне обладнання та новий посуд для їдалень. У двох закладах завершується капітальний ремонт харчоблоків.

Ob8 Ob9 Ob11 Ob10

Відповідно до наказу МОЗ України від 06.04.2021 № 637 "Про затвердження Примірного переліку медичних виробів, лікарських засобів та інших матеріалів, які повинні бути у складі медичної укладки для надання медичної допомоги у медичному пункті закладу освіти", для усіх закладів загальної середньої освіти були придбані аптечки.

Ob12   

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання