Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

СУЗІР'Я КРАЩИХ

Що найдорожче в світі? Ви думаєте золото? Платина? Ні, Знання.

Освіта приносить плоди! Приємно, коли разом з високими балами та оцінками учні громади - преможці учнівських олімпіад отримали грошові заохочення від місцевої влади.

14 червня на базі КЗ «Ліцей №1 смт. Стрижавка» відбувався захід творчої та обдарованої молоді «Сузір’я кращих», сузір’я - Стрижавської громади. В 15-ти предметних олімпіадах та у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика та Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка, брали участь наші переможці.

134 призових місця, варто відмітити, що деякі учні брали участь в декількох олімпіадах. Відповідно до рішення сесії селищної ради за програмою розвитку освіти Стрижавської селищної ради, цьогоріч 212 тисяч гривень було виділено на виплату винагород переможцям олімпіад. Сума виплат рахувалась від загальної кількості балів, які підсумовувались від призових місць. Ми пишаємося тим, що попри непрості обставини: пандемія, війна наші вихованці здобувають призові місця, демонструючи високий результат, як власної роботи так і праці вчителів - наставників. Поставивши мету та ціль, не піддаючись соціальним впливам та викликам, впевнено рухались вперед до перемоги. Коли кожен з нас, буде переповнений вірою в себе, в Україну, маючи дух незламності та патріотизму ми здобудемо ту Перемогу, про яку сьогодні мріє кожен. І вона буде, обов’язково буде!

Отже, запам'ятайте ці імена, адже вони — наша спільна гордість!
Катерина Стасенко, учениця 8-го класу Мізяківсько – Хутірського ліцею — призові місця в олімпіадах з сімох предмітів. Здобула 17 балів (11701.21 грн)

Станіслав Токар, учень 11-го класу Пеньківського ліцею — шість призових місць і 15 балів загалом (10324.65 грн)

Мирослава Драчук, учениця Мізяківсько-Хутірського ліцею — чотири призові місця і 14 балів загального заліку (9636,34грн).

Пишаємося нашими прекрасними дітьми. Радіємо разом їх успіхам, підтримуємо і мотивуємо наполегливо йти до перемог на освітянських теренах.

Нехай це символічне матеріальне заохочення допоможе дітям з користю організувати відпочинок на канікулах.
"Я щасливий спостерігати за успіхами школярів — вони вже торують свій шлях у майбутнє і через кілька років підсилять нашу громаду своїм потенціалом. Дякую батькам, учителям і наставникам за вміння вчасно помітити талант і підтримати його знаннями та досвідом!" - привітав переможців селищний голова Михайло ДЕМЧЕНКО.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання