Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Увага! Формується склад Молодіжної ради при Стрижавській селищній раді!

Формується склад Молодіжної ради

при Стрижавській селищній раді!

Тобі 14 - 35 років, ти є жителем Стрижавської територіальної громади, долучайся!

Запрошуємо активну, енергійну, ініціативну молодь долучитися до створення Молодіжної ради! Молодіжна рада при селищній раді - це консультативно-дорадчий орган з питань молодіжної політики, покликаний сприяти взаємодії виконавчих органів селищної ради та молоді територіальної громади, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі. Якщо бажаєте стати членом/членкинею Молодіжної ради – заповнюйте форму за посиланням: http://surl.li/aresz або звертайтеся у відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради за адресою: вул.Київська, 174, смт Стрижавка.

Прийом заяв та документів триватиме з 12 по 22 листопада 2021 року, відповідальна особа – Циба Любов Анатоліївна (телефон 0960363560, електронна адреса tsuba.lybov@gmail.com).

Для участі в установчих зборах потрібно подати: Для жителів (самовисуванців) Стрижавської громади:

  • Заява;

  • Біографічна довідка;

  • Згода на обробку персональних даних.

Для інститутів громадянського суспільства:

  • Заява;

  • Біографічна довідка;

-Витяг з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства, засвідчене печаткою ( у разі наявності) з рішення про делегування кандидата до складу молодіжної ради відповідно затвердженої форми;

  • Згода на обробку персональних даних.

Установчі збори з формування складу молодіжної ради при Стрижавській селищній раді відбудуться 22 грудня 2021 року за адресою вул.40-річчя Перемоги,7, смт. Стрижавка в приміщенні селищної ради.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання