Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

Які особливості цьогорічної вступної кампанії?

МОН разом з Малою академією наукстворили гайд-керунок МАНплатформа, у якому розказали про всі важливі кроки на шляху до вступу.

Він буде корисний і тим, хто хоче вступити в заклади вищої освіти (ЗВО), і тим, хто планує навчатися в закладах фахової передвищої освіти (ФПО).

Ви дізнаєтеся про⬇️

  1. Етапи вступної кампанії. Коли починається реєстрація в електронному кабінеті, етап співбесід, творчих конкурсів та коли відбудеться оприлюднення списків на бюджет — розказуємо про все це детально та з датами.

  2. Специфіку вступу у 2023 році. Цьогоріч середній бал у раніше отриманому документі про освіту не вплине на конкурсний бал при вступі у ЗВО, а при вступі у ФПО жодні коефіцієнти, зокрема сільський, не діятимуть. Про інші особливості детально розповідаємо в керунку.

  3. Подання документів для вступників, які перебувають за кордоном. Весь документообіг для зарахування на навчання у 2023 році відбувається онлайн — через електронний кабінет вступника/-ці. І виші, і заклади ФПО пропонують надати заяви та пакет необхідних документів в електронному вигляді.

Про те, які документи треба подавати для вступу та хто може отримати пільги цьогоріч, читайте детальніше на МАНплатформі

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання