Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради

1 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ЗНАНЬ

У 2022-2023 н. р. згідно прогнозованих даних, у 10 закладах загальної сердньої освіти Стрижавської територіальної громади, новий навчальний рік розпочнуть, у 106 класах - 2086 здобувачів освіти, 157 вихованців трьох дошкільних закладів громади стануть школярами.

Мирного й успішного навчального року, дорога громадо!

Не таким урочистим, як зазвичай, є цьогорічний день першого шкільного дзвоника. Новий навчальний рік ми розпочинаємо в умовах воєнного стану. Та саме він спонукає ретельніше дбати про освітній процес, адже знання та навички дітей — це також стратегічна зброя. Вивчаючи рідну мову, історію та культуру, молодь усвідомлює себе частиною нації, держави, а отже, не залишає ворогам шансів впливати на свій світогляд.

У Стрижавській громаді ми підготували умови для занять у нових обставинах. Маємо обладнані укриття, налагоджені алгоритми для дистанційної роботи, педагогічні колективи знають, як підтримати малечу під час повітряної тривоги.

Щиро бажаю діткам, батькам та наставникам емоційної рівноваги і витримки, плідного та безпечного навчального року! Нехай заняття будуть успішні та цікаві! Вірю, що все заплановане вдасться! Гуртуймося і наближаймо перемогу!

Щиро — Михайло Демченко,

голова Стрижавської територіальної громади

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

Корисні посилання